اطلاعاتی در مورد مشاغل دانشجویی در کانادا 

اخذ ویزای تحصیلی (کانادا) یکی از روش های مهاجرت به کانادا می باشد. اما مسئله اینکه آیا می توان همزمان در کنار تحصیل به کار نیز مشغول بود امروزه دغدغه ذهنی افراد زیادی می باشد. 

ویزای تحصیلی به شما این امکان را می دهد که ساعات محدودی در هفته (حداکثر 20 ساعت در هفته) کار کنید.
در صورت تمایل دانشجوی به اقامت دائم در کانادا پس از فارغ التحصیلی، گزینه های مختلفی از جمله شغل تمام وقت به وی پیشنهاد خواهد شد. همچنین داشتن سابقه تحصیلی جهت دریافت اقامت دائم امتیاز محسوب می گردد.

شرح نکاتی ضروری قابل توجه دانشجویان
شاید نتوانید کارفرمایی پیدا کنید که بتواند در کنار تحصیل، برایتان شرایط کاری فراهم کند. 
ممکن است تمام وقت‌تان صرف تحصیل شود و وقت آزادی برای اشتغال نداشته باشید. 
درآمدهای مشاغل پاره وقت حین تحصیل هزینه های تحصیلی و امرار معاش را پوشش نمی‌دهد. 
انواع بورس ها و کمک هزینه های مالی ویژه دانشجویان بین المللی ممکن است جوابگوی کلیه مخارج شما نشود لذا توصیه می‌گردد برای کسب اطلاعات بیشتر از دانشگاه مربوطه سوال کنید. علاوه بر دانشگاه، دولت فدرال و دولت های ایالتی برای دانشجویان بین المللی جوایزی در نظر گرفته اند.
برای اشتغال در کانادا به شماره بیمه اجتماعی (SIN) نیاز است که می‌توانید آن را از مراکز پستی یا مراکز خدماتی کانادا دریافت کنید. 
سازمان کار کانادا حقوقی برای شما منظور کرده است که بهتر است جهت عدم سوء استفاده احتمالی از سوی کارفرما از آنها آگاهی داشته باشید. 
بدون عقد قرار داد با هیچگونه پیشنهاد شغلی موافقت نکنید تا دولت کانادا بتواند در صورت بروز مشکل حامی شما باشد. 
قانون حداقل حقوق به ازای هر ساعت، در مورد کارهای پاره وقت نیز مستثنی نیست. 
از مشاغل غیر قانونی و بدون قرار داد امتناع کنید چرا که در صورت اثبات، جرایم سنگینی برای شما در نظر گرفته خواهد شد ‏.
 
➕ بیشتر بخوانید:
🔹 شماره ملی کانادا (SIN)
🔹 تامین هزینه تحصیل در کانادا
🔹 ویزای کار بعد از تحصیل کانادا

 

0 دیدگاه

تاکنون دیدگاهی برای این پست درج نشده است!

سوال یا دیدگاه شما (پاسخ از کاربران و کارشناسان ویکی گرام )

captcha

آخرین توئیت ها

اینجا در خصوص ژورنال توضیح میدین؟
2 ماه پیش

#ژورنال شناسی 
در خصوص ژورنال های مهندسی نرم افزار  کسی ژورنال خوب سراغ داره؟
2 ماه پیش