تغییرات شرایط اکسپرس اینتری

از ابتدای سال 2015 برای مهاجرت به کانادا و اخذ اقامت دائم کانادا، روش اکسپرس اینتری راه اندازی شده است. اکسپرس اینتری سیستم مهاجرت به کانادا را کاملا تغییر داد و پس از راه اندازی این سیستم برای مهاجرت به کانادا، بسیاری از متقاضیان که قبلا از روش معمول مهاجرت به کانادا از طریق نیروی متخصص فدرال اقدام میکردند، پشت درهای بسته ماندند. در حال حاضر اداره مهاجرت کانادا هر ماه حداقل امتیاز فرد انتخاب شده جهت اخذ اقامت دائم کانادا را اعلام میکند.

1- پیشنهاد شغلی 
 از ۱۹ نوامبر ۲۰۱۶ تا کنون، پیشنهاد شغلی معتبر در صورتی که درگروه طبقه بندی مشاغل کانادا در گروه 00 باشد ۲۰۰ امتیار خواهد داشت.
◾️ 0011 قانونگذاران 
◾️ 0012  مدیران و مقامات ارشد 
◾️ 0013 مدیران ارشد – مالی، ارتباطات و سایر خدمات کسب و کار 
◾️ 0014 مدیران ارشد – بهداشت، آموزش، خدمات اجتماعی و جامعه و سازمان های ممبرشیپ 
◾️ 0015 مدیران ارشد – تجارت، رادیو و تلویزیون و سایر خدمات طبقه بندی نشده در جای دیگر است. 
◾️ 0016 مدیران ارشد – ساخت و ساز، حمل و نقل، تولید و آب و برق 
پیشنهاد شغلی معتبر در صورتی که در گروه طبقه بندی مشاغل کانادا در گروهی به غیر از 00 باشد، ۵۰ امتیاز خواهد داشت.

۲- تجربه تحصیل در کانادا 
از تاریخ ۱۹ نوامبر 2016 تا کنون، امتیاز اضافی برای متقاضیانی که در کانادا تحصیل کرده اند وجود دارد. این امتیازات در سیستم اکسپرس اینتری به شرح زیر است:
◾️ ۰ امتیاز اگر متقاضی در دوره های دبیرستان تحصیل کرده باشد.
◾️ ۱۵ امتیاز اگر متقاضی در یکی از دوره های پس از بیرستان بین یک تا دو سال تحصیل کرده است.
◾️ ۳۰ امتیاز اگر متقاضی یکی از شرایط زیر را داشته باشد:
⚫️ در دوره پس از دبیرستان که سه سال و بیشتر بوده است.
⚫️ فارغ التحصیلی از دوره فوق لیسانس یا دوره کاربردی برای ورود به کار که در گروه مشاغل در گروه A بوده و برای آن دریافت مجوز از یکی از ارگان ها الزامی باشد.
⚫️ در دوره دکتری در کانادا فارغ التحصیل شده باشد.
پیش از این، در سیستم اکسپرس اینتری کانادا هیچ امتیاز اضافی برای متقاضیانی که در کانادا تحصیل کرده بودند وجود نداشت. این تغییرات نتیجه مثبتی در شانس متقاضیان برای پذیرفته شدن و به دست آوردن حداقل امتیاز لازم خواهد داشت.

➕ در این رابطه بخوانید:
 پنج دلیل تحصیل در کانادا

۳- افزایش مهلت برای اقدام پس از دریافت دعوتنامه
این مهلت از ۶۰ روز به ۹۰ روز افزایش پیدا کرد و هم اکنون اگر متقاضی دعوتنامه یا همان ITA را دریافت کند ۹۰ روز فرصت خواهد داشت تا درخواست خود را برای دریافت اقامت دائم ارسال نماید.

➕ بیشتر بخوانید:
اولین پذیرش اکسپرس اینتری 2019
آیا افزایش تعداد پذیرش‌ها در اکسپرس اینتری 2019 امکان دارد؟
 

0 دیدگاه

تاکنون دیدگاهی برای این پست درج نشده است!

سوال یا دیدگاه شما (پاسخ از کاربران و کارشناسان ویکی گرام )

captcha

آخرین توئیت ها

#مهاجرت سلام میخواستم بدونم برای مهاجرت تحصیلی به آلمان میشه با مدرک کاردانی فنی حرفه ای ویزای تحصیلی گرفت بعد اینکه با این مدرک میشه کنکور سراسری در رشته های مثل ریاظی یا انسانی شرکت کرد بعد کنکور در خواست. ویزای تحصیلی داد یا نه بعد محددیت سنی داره مثلا اگه طرف 24 سالش باشه قبول میکنن بازم برای مقطع لیسانس در آلمان یا نه
2 هفته پیش

بنده دو هفته است رزومه را ارسال کرده ام به ایدی تلگرام ولی خبری نشده است چرا؟ 
2 هفته پیش

باسلام بنده دارای مدرک کارشناسی ارشد از دانشگاه دولتی با معدل 18.17 در رشته مهندسی کشاورزی علوم دامی می باشم و دارای یک کتاب تالیفی و یک کتاب ترجمه  در زمینه رشته خود ویک مقالهisi می باشم میخواستم بنده را راهنمایی بفرمایید که میتوانم در کشور آلمان یا اتریش در مقطع دکتر بورسیه بگیرم و آیا محمدودیت سنی در این زمینه وجود دارد؟ 
ممنون
4 هفته پیش