مراحل انجام کار برای دریافت ویزای دانشجویی آمریکا

یکی از راه‌های ورود به کشور آمریکا مهاجرت تحصیلی می‌باشد. تحصیل در آمریکا و دریافت پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا باید به صورت احتیاط صورت بگیرد به این دلیل که سفارت آمریکا در سراسر دنیا به ایرانیان بسیار سخت گیری می‌کند. از سپتامبر ۲۰۱۱، شرایط اعزام دانشجو به آمریکا با امنیت بسیاری بالا صورت میگیرد و فرد متقاضی تحصیل در آمریکا باید دارای شرایط تمکن مالی بسیاری خوب باشد. فرد با دریافت ویزای تحصیل در آمریکا می‌تواند در تمام مقاطع مختلف تحصیل کند و آینده شغلی خود را تضمین کند.

این کشور یکی از بهترین سیستم‌های آموزشی دنیا را داراست و دارای بهترین کالج‌ها و دانشگاه‌ها با بهترین رتبه‌هاست و مدارک تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری که از دانشگاه‌های کشور آمریکا صادر می‌شوند در کل دنیا مورد تایید هستند.

درخواست ویزای دانشجویی می‌تواند یک پروسه بسیار طولانی باشد، پس مطمئن باشید که فرآیند آماده‌سازی برای اخذ ویزا در موقع مناسبی آغاز شده – حداقل سه تا پنج ماه قبل از شروع دوره شما – و در موقع مناسبی تمام می‌شود.

معمولا برای دریافت ویزای دانشجویی آمریکا، مراحل مختلفی وجود دارد. این مراحل در هر سفارت یا کنسولگری ایالات متحده متفاوت است، بنابراین مهم است که از دستورالعمل‌های موجود در وبسایت سفارت و یا کنسولگری ای که می‌خواهید درخواست دهید، استفاده کنید.

به کانال ویکی گرام در تلگرام بپیوندید

به عنوان یک دانشجوی بین‌المللی، باید از موسسه و برنامه ‌ای که توسط موسسه و برنامه تبادل شده USVS که دولت آمریکا برای شما انتخاب کرده است و یا خودتان برنامه دانشگاهی را انتخاب کرده‌اید، اطمینان حاصل کنید. بخش مهم کار اعتبار و به رسمیت شناختن مدارک شما توسط دانشگاه‌ها، انجمن‌های حرفه‌ای، کارفرمایان و وزارتخوانه‌های دولتی در سراسر جهان می‌باشد. فقط موسسات تایید شده SEVP می‌توانند دانشجویان را در سیستم اطلاعات دانشجویی و تبادلی SEVIS ثبت نام کنند و مدارک لازم را برای درخواست ویزای دانشجویی ایالات متحده به شما ارائه دهند.

ویکی گرام را در اینستاگرام دنبال کنید

شما باید هزینه SEVIS را حداقل تا سه روز قبل از ارسال درخواست برای ویزای آمریکا پرداخت کنید. برای پرداخت هزینه، باید یک فرم آنلاین یا کاغذی را دریافت نمایید. به هردو اینها می‌توانید از طریق وبسایت SEVP از طریق اداره مهاجرت و ترخیص کالا از گمرک ایالات متحده ICE دسترسی پیدا کنید. مراقب باشید که اطلاعات مورد نیاز را دقیقا همانطور که در فرم I-20 یا DS-2019 نشان داده شده است وارد کنید.

هنگامی‌که فرم SEVIS خود را دریافت نموده‌اید و هزینه را پرداخت کردید، می‌توانید از سفارت آمریکا درخواست ویزای دانشجویی بدهید. بهترین کار این است که برای درخواست ویزا هرچه سریع تر اقدام شود زیرا صرف نظر از زمان شروع برنامه، زمان پردازش برای دریافت ویزا بسیار متفاوت و طولانی است. ویزای شما باید تا 120 روز قبل از ورود به ایالات متحده صادر شود.

➕ بیشتر بخوانید:
تحصیل در آمریکا برای دانشجویان ایرانی
شرط معدل برای گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های آمریکا
آمار دانشجویان ایرانی شاغل به تحصیل در آمریکا و کانادا

آیا پس از تحصیل میتوان اقامت کشور آمریکا را به دست آورد؟

 

0 دیدگاه

تاکنون دیدگاهی برای این پست درج نشده است!

سوال یا دیدگاه شما (پاسخ از کاربران و کارشناسان ویکی گرام )

captcha

آخرین توئیت ها

#مهاجرت سلام میخواستم بدونم برای مهاجرت تحصیلی به آلمان میشه با مدرک کاردانی فنی حرفه ای ویزای تحصیلی گرفت بعد اینکه با این مدرک میشه کنکور سراسری در رشته های مثل ریاظی یا انسانی شرکت کرد بعد کنکور در خواست. ویزای تحصیلی داد یا نه بعد محددیت سنی داره مثلا اگه طرف 24 سالش باشه قبول میکنن بازم برای مقطع لیسانس در آلمان یا نه
2 هفته پیش

بنده دو هفته است رزومه را ارسال کرده ام به ایدی تلگرام ولی خبری نشده است چرا؟ 
2 هفته پیش

باسلام بنده دارای مدرک کارشناسی ارشد از دانشگاه دولتی با معدل 18.17 در رشته مهندسی کشاورزی علوم دامی می باشم و دارای یک کتاب تالیفی و یک کتاب ترجمه  در زمینه رشته خود ویک مقالهisi می باشم میخواستم بنده را راهنمایی بفرمایید که میتوانم در کشور آلمان یا اتریش در مقطع دکتر بورسیه بگیرم و آیا محمدودیت سنی در این زمینه وجود دارد؟ 
ممنون
4 هفته پیش