به گزارش ویکی گرام، بهطورکلی زمانی که شما یک مقاله را برای چاپ در یک ژورنال، ارسال میکنید در حقیقت شما مقاله خود را سابمیت کردهاید. برای سابمیت یک مقاله به یک ژورنال، باید به سایت ژورنال مراجعه کرده و از قسمت مربوط به سابمیت اقدام نمایید. البته قبل از اقدام به سابمیت، ابتدا باید قسمت دستورالعمل برای نویسندگان را که معمولاً با عناوینی مانند Instruction For Authors آورده میشود مطالعه کنید. (البته متأسفانه متنها به انگلیسی بوده و کار را برای ما فارسیزبانان دشوار مینماید.) بهطورکلی سعی کنید اصطلاحات و کلمات کلیدی را یاد بگیرید. به طور کلی فرایند سابمیت مقاله دو نوع است:
کانال تلگرامی اخبار مهاجرت و روشهای اخذ پذیرش از بهترین دانشگاههای جهان
استفاده از سیستم مکانیزه سابمیت:
گاهی بعضی مجله سیستم ارسال مکانیزهای دارد مثلا ژورنالهای گروه امرالد سیستم پیشرفتهای دارند که در آن ابتدا شما نام کاربری و کلمه عبور دریافت میکنید. سپس وارد صفحه مربوط به خود شد و مراحل را یکی به یکی طی کرده و در نهایت یک کد یا سابمیت نامبر دریافت میکنید که از آن پس برای هر نوع مکاتبه و انجام تغییرات برای مقاله از آن کد استفاده میکنید. همچنین هر عملیاتی که از طرف ژورنال بر رو مقاله شما انجام میشود؛ در این سیستم ثبت میگردد و شما قادرید مقاله خود را ردیابی کنید.
استفاده از ایمیل:
در این نوع سابمیت شما از ایمیل مجله استفاده کرده و مقاله خود را که دقیقا مطابق با راهنمای ژورنال تهیه شده، برای مجله ارسال میکنید. در برخی مجلات بعد از ارسال ایمیل برای مقاله شما کد یا همان سابمیت نامبر در نظر گرفته شده و شما هر دفعه از طریق ان میتوانید با ادیتور مقاله خود مکاتبه کنید. استفاده از هر کدام از این روشها به معنای اعتبار بیشتر یک مجله نیست و بستگی به امکانات مجله دارد.
◾️منیو اسکریپت (manuscript)
همان مقالهای که شما سابمیت کردهاید و هنوز داوری نشده و چاپ نگردیده است منیو اسکریپت یا دست نویس محسوب میشود. مقاله شما در صورت چاپ در یک مجله بعد از داوری paperیا Article خوانده میشود.
◾️منیو اسکریپت نامبر (manuscript NO)
همان شمارهای است که به مقاله ارسالی شما به ژورنال اختصاص داده میشود و شما میتوانید از آن برای مکاتبات خود با مجله یا پیگیری وضعیت مقاله استفاده کنید. میتواند عدد یا ترکیبی از عدد یا حرف باشد که به آن Manuscript ID گفته میشود.
انواع روشهای سابمیت مقاله به مجلات
◾️ روش اول: در این روش، مجلاتی که در این پایگاه نمایه شدهاند مقالات پذیرفته شده و چاپ شده خود را به صورت مستقیم به این پایگاه ارسال میدارند و مولف در ارسال آنها نقشی ندارد.
◾️ روش دوم: تعدادی از مجلات فقط برخی مقالاتی که خودشان انتخاب میکنند را به پایگاه پابمد ارسال میکنند. در این روش، مؤلف معمولاً باید از ادیتور آن مجله درباره اینکه آیا مقاله او را برای انتشار در پابمد انتخاب خواهد کرد یا خیر سوال کند و یا از آنها درخواست نماید تا مقاله را در این پایگاه منتشر سازند.
◾️ روش سوم: خود مؤلف، مقاله نهایی داوری شده خود را به سیستم NIHMS آپلود کرده و برای انتشار آن در پایگاه پابمد به این سیستم ارسال میکند.
◾️ روش چهارم: ناشر سابمیت مقاله داوری شده به سیستم NIHMS را شروع کرده و مؤلف با تکمیل فرآیند آن، مقاله را به این سیستم ارسال میکند.
مقالاتی که قطعاً توسط ناشران در پایگاه پابمد منتشر میشوند؛ میبایست فوراً بعد از پذیرش توسط ژورنال به پایگاه پابمد ارسال شوند. مقاله ارسال شده به پابمد بعد از گذشت ۱۲ ماه در این پایگاه دردسترس خواهند بود.
برای سابمیت مقاله در روش اول دوم
◾️ ادیتور مجله فایل XML مقاله را به پایگاه ارسال میکند که شامل همه جداول، اشکال و اطلاعات دیگر مقاله است. در این مرحله بهتر است تا مؤلف به ناشر یادآوری کند تا به بررسی فرم کپی رایت و پر کردن آن توجه کنند تا مشکلی پیش نیاید.
◾️ مقالات ارسال شده از سوی ناشران توسط کارکنان نشریه بررسی میشود.
◾️ نهایتاً، مقاله بعد از تایید در این پایگاه انتشار داده میشود.
برای سابمیت مقاله در روش سوم و چهارم
◾️ مولف یا ناشر متن مقاله را که در قالب فرمت وورد، پی دی اف یا فرمتهای دیگر است به همراه تمامی جداول و اشکال به سیستم NIHMS ارسال میکند.
◾️ کارکنان سیستم NIHMS فرمت مقاله را به فرمت خود پایگاه پابمد تغییر میدهند.
◾️ از مولف میخواهد تا مقاله خود را در فرمت جدید تایید کند.
◾️ در نهایت بعد از تایید مقاله از سوی مولف، مقاله در پایگاه پابمد درج میشود.
➕ بیشتر بخوانید:
دلایل علمی رد شدن مقالات ISI
مزایای نگارش مقالات در نشریات معتبر
چند نکته برای افزایش شانس چاپ مقاله در مجلات بین المللی (ISI)
چگونه در هر روز یک مقاله علمی منتشر کنیم؟/ راهنمای اساتید جوان
سوال یا دیدگاه شما (پاسخ از کاربران و کارشناسان ویکی گرام )








آخرین توئیت ها

سلام بنده دارای مدرک دکترا در رشته مدیریت مهندسی پروژه از دانشگاه برکم اسپانیا بوده و دارای 32 سال سابقه کار در شرکت ملی نفت هستم. می خواستم ببینم که چگونه می توانم از قانون جدید تخصیص ویزای طلایی اقامت امارات به دارندگان مدرک دکترا استفاده نموده و تقاضا بدهم و اینکه توصیه خاصی برای بنده دارید یا خیر؟ با تشکر
3 ماه پیش
تاکنون دیدگاهی برای این پست درج نشده است!