این دوره از المپیاد در رشته های زبان و ادبیات فارسی، الهیات و معارف اسلامی، علوم اقتصادی، علوم تربیتی، حقوق، شیمی، فیزیک، زیستشناسی، ریاضی، آمار، مهندسی برق، مهندسی شیمی، مهندسی عمران، مهندسی مکانیک، مهندسی کامپیوتر، مهندسی کشاورزی (زراعت و اصلاح نباتات)، طراحی صنعتی، علوم جغرافیایی، علوم زمین، مهندسی مواد و متالورژی، روانشناسی و مهندسی صنایع برگزار می شود.
دانشجویانی که به مرحلهنهایی راه یافتهاند، در صورت تمایل میتوانند به جای شرکت در المپیاد رشته اصلی خود، در المپیاد «سلول های بنیادی و مهندسی بافت» شرکت کنند.
دانشجویان با شرکت در «المپیاد غیرمتمرکز» و «المپیاد متمرکز» در صورت کسب حدنصاب نمره علمی به مرحله نهایی راه مییابند.
المپیاد غیرمتمرکز
المپیاد غیر متمرکز به جز رشته های طراحی صنعتی و سلول های بنیادی و مهندسی بافت در روزهای ۱۳ و ۱۴ اردیبهشت سال ۱۳۹۷ در مراکز مناطق دهگانه برگزار می شود.
مواد امتحانی و برنامه آزمونها مطابق برنامه مندرج در سایت به نشانی: olympiad.sanjesh.org/files/examschedule/۲۰۱۸/Exam_Program.pdf است و آزمونها بهصورت تشریحی برگزار می شود.
دانشجویان در المپیاد غیرمتمرکز رشته همنام با رشته تحصیلی خود میتوانند شرکت کنند.
مناطق دهگانه جهت برگزاری المپیاد غیرمتمرکز :
۱- منطقه ۱: دانشگاههای استان تهران و البرز به مرکزیت دانشگاه تربیت مدرس.
۲- منطقه ۲: دانشگاههای استانهای گیلان، مازندران و گلستان به مرکزیت دانشگاه مازندران.
۳- منطقه ۳: دانشگاههای استانهای آذربایجان شرقی و غربی، اردبیل و زنجان به مرکزیت دانشگاه تبریز.
۴- منطقه ۴: دانشگاههای استانهای همدان، مرکزی، قزوین و قم به مرکزیت دانشگاه بوعلی سینا همدان.
۵- منطقه ۵: دانشگاههای استانهای کردستان، کرمانشاه، لرستان و ایلام به مرکزیت دانشگاه رازی کرمانشاه.
۶- منطقه ۶: دانشگاههای استانهای یزد، چهارمحال بختیاری و اصفهان به مرکزیت دانشگاه اصفهان.
۷- منطقه۷: دانشگاههای استانهای بوشهر، فارس و کهکیلویه و بویراحمد به مرکزیت دانشگاه شیراز.
۸- منطقه۸: دانشگاههایاستانهای کرمان، سیستان و بلوچستان و هرمزگان به مرکزیت دانشگاه شهیدباهنر کرمان.
۹- منطقه۹: دانشگاههای استانهای خراسان شمالی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی و سمنان به مرکزیت دانشگاه فردوسی مشهد.
۱۰– منطقه ۱۰: دانشگاههای استانهای خوزستان به مرکزیت دانشگاه شهیدچمران اهواز.
المپیاد متمرکز
مواد امتحانی المپیاد متمرکز، همانند مواد امتحانی آزمون دوره کارشناسی ارشد است و همزمان با آزمون کارشناسی ارشد در روزهای پنجشنبه و جمعه ۶ و ۷ اردیبهشت ماه ۱۳۹۷ برگزار میشود.
برگزیدگان المپیاد متمرکز براساس نمرات اکتسابی داوطلب در آزمون رشته های مذکور بدون احتساب نمره معدل مقطع کارشناسی، تعیین می شوند. دانشجویان در المپیاد متمرکز در رشتههای همنام یا غیرهمنام با رشته تحصیلی خود میتوانند شرکت کنند.
مرحله نهایی
مرحله نهایی المپیاد دانشجویی در یکی از دانشگاه های واقع در شهر تهران در روزهای ۲۸ و ۲۹ تیرماه سال ۱۳۹۷ برگزار می شود. در این مرحله آزمون ها بصورت تشریحی و مطابق برنامه زمانبندی مندرج در سایت به نشانی olympiad.sanjesh.org/files/examschedule/۲۰۱۸/FinalExam_Program.pdf است.
⛔️ دانشجویان سال سوم و چهارم مقطع کارشناسی می توانند در المپیاد شرکت کنند. فارغالتحصیلان مقطع کارشناسی نمیتوانند در المپیاد شرکت کنند. دانشجویان شرکت کننده در مرحله نهایی باید گواهی اشتغال به تحصیل نیمهدوم سال تحصیلی ۹۷ را به مرکز المپیاد ارائه دهند.
در سال ۱۳۹۷ رشته های روانشناسی و مهندسی صنایع به رشته های المپیاد اضافه شده است.
برای اولین بار المپیاد «سلول های بنیادی و مهندسی بافت» در مرحله نهایی بیست و سومین المپیاد دانشجویی در سال ۱۳۹۷ برگزار می شود. مواد آزمون و برنامه امتحانی المپیاد سلول های بنیادی و مهندسی بافت همراه با برنامه های زمان بندی سایر رشته ها در سایت المپیاد موجود است.
داوطلبانی که در یکی از رشته های المپیاد دانشجویی شرکت کرده و به مرحله نهایی راه یافته اند، در صورت تمایل می توانند به جای شرکت در رشته اصلی المپیادی خود، در المپیاد سلول های بنیادی و مهندسی بافت شرکت کنند.
زمانبندی بیست و سومین المپیاد دانشجویی کشور
رشتههای المپیاد متمرکز، غیر متمرکز و مرحله نهایی:
رشتههای المپیاد متمرکز، غیر متمرکز و مرحله نهایی:
آزمون برای رشته طراحی صنعتی در المپیاد غیرمتمرکز برگزار نمیشود و دانشگاههای دارای این رشته دانشجویان ممتاز مقطع کارشناسی خود را به سازمان سنجش آموزش کشور معرفی میکنند.
رشتههای المپیاد متمرکز، غیر متمرکز و مرحله نهایی:
*دانشجویانی که به مرحلهنهایی راه یافتهاند، در صورت تمایل میتوانند به جای شرکت در المپیاد رشته اصلی خود، در المپیاد «سلول های بنیادی و مهندسی بافت» شرکت کنند.
تاکنون دیدگاهی برای این پست درج نشده است!