انتخاب و پذیرش و از بهترین دانشگاه‌های استرالیا

بهترین دانشگاه‌های استرالیا
اگر قصد دارید برای تحصیلات آکادمیک به خارج از کشور بروید، ممکن است دانستن این که موسسات آموزشی زیر جزو بهترین دانشگاه‌های جهان هستند برای شما جالب باشد. ۶ دانشگاه در استرالیا جزو ۱۰۰ رتبه اول رنکینگ دانشگاهی جهانی می‌باشند و بهترین دانشگاه کشور استرالیا، دانشگاه ملبورن است.

در استرالیا رایج است که دانشجویان، دو یا ترکیب چند رشته تحصیلی را انتخاب کنند. برای مثال دانشجویان می‌توانند در دو رشته تحصیلی مانند هنر و علوم، هنر و حقوق یا بازرگانی و مهندسی تحصیل کنند. کسب مدرک در هر دوره تحصیلی معمولا سه سال طول می‌کشد، ولی دوره‌های ترکیبی و رشته‌های تحصیلی خاص می‌توانند مدت زمانی بیش‌تری به طول بیانجامند.

اگر قصد دارید به سرعت، بیش‌ از آنچه دانشگاه‌های آمریکایی در مقطع کارشناسی می‌آموزند در رشته خود تخصص پیدا کنید و در عین حال آزادی انتخاب بیش از یک رشته را نیز داشته باشید، استرالیا گزینه خوبی برای برای شما به شمار می‌رود. در سال اول دست شما برای انتخاب بسیار باز است و هر نیمسال می‌توانید ۴ موضوع برای تحصیل و تحقیق انتخاب کنید.

میانه‌روی دانشگاه‌های استرالیا از این هم فراتر می‌رود. علی رغم اینکه دوره‌های تحصیلی استرالیا بسیار شبیه به سیستم آموزشی انگلیس هستند، دانشگاه‌های استرالیا به این که بسیار غیر رسمی تر از همتایان انگلیسی خود هستند معروفند. آموزش در استرالیا با آرامش بیش‌تری انجام می‌گیرد و ممکن است شما در جلسات آموزش هفتگی خود با استادان، ۱۰ تا ۳۰ همکلاسی داشته باشید.

هرجای استرالیا که باشید، احتمالا از زندگی خارج از منزل با سفرهای مرتب به ساحل و پارک‌های ملی لذت خواهید برد. انتظار تجربه موج سواری، درست کردن کباب خارج از خانه، کوه‌نوردی و دوچرخه‌سواری برای دیدن مکان‌های جذاب در طول مسیر را داشته باشید.

پذیرش
شما نیز همانند سایر دانشجویان استرالیایی، می‌توانید تحصیل در دانشگاه را در نیمسال اول تحصیلی (مارس-ژوئن) یا نیمسال دوم (جولای-اکتبر) آغاز کنید.

اگر قصد دارید دوره تحصیلی خود را در نیمسال اول آغاز کنید، اپلیکیشن شما باید حداکثر تا دسامبر ارسال شده باشد. بیش‌تر دانشجویان بومی استرالیا اپلیکیشن خود را بسیار زودتر ارسال می‌کنند و انجام این کار به دلیل اینکه دانشگاه‌ها می‌توانند چند هفته بعد پاسخ خود را ارسال کنند، اغلب ایده خوبی است.

آخرین ددلاین آغاز دوره در نیمسال دوم در ماه می است؛ ولی مشابه نیمسال اول، این که اپلیکیشن خود را تا این حد دیر ارسال کنید عاقلانه نیست.

شما علاوه بر تکمیل فرم آنلاین اپلیکیشن به وسیله ایمیل یا به صورت حضوری، باید مبلغی را به عنوان اپلیکیشن فی بپردازید و در اغلب اوقات نتیجه آزمون زبان انگلیسی مانند تافل یا آیلتس خود را ارائه دهید.

شما باید پس از دریافت نتیجه آزمون، آن را مستقیما به دانشگاه مورد نظر ارسال نمایید. بسیاری از آژانس‌های تحصیلی، نمایندگی دانشگاه‌های استرالیایی را بر عهده دارند؛ پس در صورتی که قصد دارید فرآیند اپلای شما ساده‌تر شود، بهترین راه این است که خود شما تحقیق کنید و لیست انتخاب‌های دانشگاه خود را محدود نمایید و سپس بررسی کنید چه آژانس‌هایی نماینده بهترین انتخاب‌های شما هستند.

ویزا
به استثناء تحصیل در کارشناسی پژوهش محور، تقریبا در تمامی موارد دیگر لازم است برای برای طول دوره تحصیل خود، درخواست ویزای دانشجویی (subclass 500) کنید.

شما تنها زمانی قادر به اپلای هستید که برای تحصیل در دانشگاهی خاص در استرالیا پذیرفته شده‌اید، زیرا به همراه اپلیکیشن خود به یک توصیه نامه یا نامه ثبت نام نیز نیاز خواهید داشت. شما علاوه بر فرم آنلاین یا کاغذی، باید شرح دهید که برای ماندن در استرالیا تمکن مالی دارید (شخصی یا با کمک بورسیه تحصیلی) و همچنین ممکن است به معاینه سلامت نیاز پیدا کنید.

مشابه با اپلیکیشن دانشگاه، شما باید نتیجه آزمون زبان انگلیسی یا زبان دوم و سوابق آکادمیک خود را ارائه دهید. همچنین باید تحت پوشش بیمه سلامت باشید که از طریق بیمه دانشجویان خارجی (Student Health Cover) با پرداخت هزینه، قابل دریافت است.

هزینه یک اپلیکیشن درخواست ویزا حدود ۳۹۶ دلار آمریکا (برابر با ۵۵۰ دلار استرالیا) می‌باشد. بسته به طول دوره تحصیلی و تاریخ شروع تحصیلات، شما قادر خواهید بود پس از اتمام دوره تحصیلی خود، یک یا دو ماه در استرالیا بمانید. در طول دوره تحصیل، می‌توانید چندین مرتبه از استرالیا خارج شوید و دوباره به آن بازگردید (ویزای چندبار خروج یا مالتیپل دریافت می‌کنید).

اگر قصد دارید پس از فارغ‌التحصیلی در استرالیا کار کنید، می‌توانید برای ویزای موقت که برخی از انواع آن راهی به سوی دریافت اقامت دائم هستند، اپلای کنید. ویزا‌های دائم تنها برای نیروی کار متخصص (Skilled Worker) موجود هستند و به شایستگی، سابقه کاری و گاهی حمایت مالی استخدام کننده بستگی دارند.

در درجه اول، رایج‌ترین ویزای کار برای فارغ‌التحصیلان ویزای موقت فارغ‌التحصیلی (Subclass 485) است که دو روند مشابه به یکدیگر دارد و تنها تفاوت این دو، سطح شایستگی مورد نیاز برای دانشجو است که در استرالیا دریافت کرده است. هر دو گزینه پس از فارغ‌التحصیلی، یک ویزای طولانی مدت به مدت ۱۸ ماه تا ۴ سال را به شما ارائه می‌دهند. برای کسب اطلاعات بیش‌تر در مورد این موضوع، به وب‌سایت دپارتمان مهاجرت و محافظت مرزی (Department of Immigration and Border Protection) مراجعه نمایید.



 

0 دیدگاه

تاکنون دیدگاهی برای این پست درج نشده است!

سوال یا دیدگاه شما (پاسخ از کاربران و کارشناسان ویکی گرام )

captcha

آخرین توئیت ها

اینجا در خصوص ژورنال توضیح میدین؟
1 ماه پیش

#ژورنال شناسی 
در خصوص ژورنال های مهندسی نرم افزار  کسی ژورنال خوب سراغ داره؟
1 ماه پیش