آنچه درباره بیزینس ویزای اندونزی باید بدانید

کشور اندونزی به یکی از گزینه های مناسب برای سرمایه گذاران خارجی تبدیل شده است. کارآفرینان می توانند با دریافت بیزینس ویزا به این کشور مهاجرت کنند. البته کار کردن تحت این ویزا برای فرد سرمایه گذار امکانپذیر نیست.

گزارشات نشان می دهند، اخذ این نوع ویزا در اندونزی ساده است، بهمین دلیل قصد داریم نگاه مختصری به شرایط آن بیندازیم.
⬅️ مدت اعتبار ویزا یک سال است و مهاجران می توانند در هر ورود 60 روز را در اندونزی اقامت داشته باشند. بنابراین، شرایط ویزا برای افرادی که زیاد سفر می کنند بسیار مناسب است.
⬅️ بزرگترین مزیت بیزینس ویزای کشور اندونزی اینست که دارنده آن می تواند به دفعات نامحدود تحت این ویزا به این کشور سفر کند.
⬅️ فردی از اندونزی باید اسپانسر متقاضی شود. اسپانسر باید یک نهاد قانونی ثبت شده در کشور اندونزی باشد. شرکت های اندونزیایی نیز می توانند بعنوان اسپانسر عمل کنند. با اینحال، مهاجران نباید هزینه ای بپردازند.

🔻 به منظور درخواست برای بیزینس ویزا، متقاضی باید اسناد زیر را ارائه کند:
🔼 کپی پاسپورت
🔼 گزارش بانک مبنی بر دارایی حداقل 1500 دلار آمریکا
🔼 بلیط بازگشت
🔼 اسنادی مبنی بر بازگشت پیش از 60 روز

پروسه رسیدگی به درخواست ویزا در حدود 20 تا 30 روز طول می کشد و متقاضی باید بلیط خود را از قبل رزرو کند.

 

0 دیدگاه

تاکنون دیدگاهی برای این پست درج نشده است!

سوال یا دیدگاه شما (پاسخ از کاربران و کارشناسان ویکی گرام )

captcha

آخرین توئیت ها

اینجا در خصوص ژورنال توضیح میدین؟
1 ماه پیش

#ژورنال شناسی 
در خصوص ژورنال های مهندسی نرم افزار  کسی ژورنال خوب سراغ داره؟
1 ماه پیش