آنچه درباره بیزینس ویزای اندونزی باید بدانید

کشور اندونزی به یکی از گزینه های مناسب برای سرمایه گذاران خارجی تبدیل شده است. کارآفرینان می توانند با دریافت بیزینس ویزا به این کشور مهاجرت کنند. البته کار کردن تحت این ویزا برای فرد سرمایه گذار امکانپذیر نیست.

گزارشات نشان می دهند، اخذ این نوع ویزا در اندونزی ساده است، بهمین دلیل قصد داریم نگاه مختصری به شرایط آن بیندازیم.
⬅️ مدت اعتبار ویزا یک سال است و مهاجران می توانند در هر ورود 60 روز را در اندونزی اقامت داشته باشند. بنابراین، شرایط ویزا برای افرادی که زیاد سفر می کنند بسیار مناسب است.
⬅️ بزرگترین مزیت بیزینس ویزای کشور اندونزی اینست که دارنده آن می تواند به دفعات نامحدود تحت این ویزا به این کشور سفر کند.
⬅️ فردی از اندونزی باید اسپانسر متقاضی شود. اسپانسر باید یک نهاد قانونی ثبت شده در کشور اندونزی باشد. شرکت های اندونزیایی نیز می توانند بعنوان اسپانسر عمل کنند. با اینحال، مهاجران نباید هزینه ای بپردازند.

🔻 به منظور درخواست برای بیزینس ویزا، متقاضی باید اسناد زیر را ارائه کند:
🔼 کپی پاسپورت
🔼 گزارش بانک مبنی بر دارایی حداقل 1500 دلار آمریکا
🔼 بلیط بازگشت
🔼 اسنادی مبنی بر بازگشت پیش از 60 روز

پروسه رسیدگی به درخواست ویزا در حدود 20 تا 30 روز طول می کشد و متقاضی باید بلیط خود را از قبل رزرو کند.

 

0 دیدگاه

تاکنون دیدگاهی برای این پست درج نشده است!

سوال یا دیدگاه شما (پاسخ از کاربران و کارشناسان ویکی گرام )

captcha

آخرین توئیت ها

در اینصورت مشکلی نیست.
مدارک مورد نظرتون رو به آیدی تلگرام wikiapplyservice@ ارسال کنید. از همون طریق می تونیم با هم در ارتباط باشیم.
4 هفته پیش

#مهاجرت
خانم بانی، دانشگاه مقصد موافقت کرده که فعلا ترجمه غیررسمی ریزنمرات و گواهی موقت رو براشون ارسال کنم. و نهایتا ۴ روز دیگه وقت دارم. میتونید کمک کنید؟ میشه یه شماره تماس به من بدین؟
4 هفته پیش

سلام دوست عزیز
ترجمه رسمی مدارک باید حتما توسط مترجم های رسمی انجام بشه و نه مترجم های عادی. با توجه به فوریتی که دارید برای مدارک رسمی باید بگم متاسفانه در هیچ دارالترجمه ای در زمان فعلی این امکان براتون وجود نخواهد داشت اما در مورد توصیه نامه و انگیزه نامه می تونیم در خدمتتون باشیم.
4 هفته پیش

#مهاجرت
سلام. کسی کار ترجمه آلمانی دانشنامه و ریزنمرات ارشد رو میتونه قبول کنه؟ کارم فوریه یکی دو روزه میخوام. و همینطور برای تهیه توصیه نامه و انگیزه نامه...؟
4 هفته پیش

#مهاجرت 
دوست عزیز اولا که قبل از سوالتون باید هشتک مناسب رو انتخاب می کردید که اینجا هشت مهاجرت مناسب این سوالتون بود
نکته بعدی اینه که رزومه شما بسیار خوب هست و حتما می تونید از بورس های تحصیلی بر مبنای رزومه و علایقتون استفاده کنید. 
پیشنهاد من این است که از قسمت بورس نامه یعنی لینک زیر بورس های تحصیلی مورد نظرتون رو پیگیری کنید و یا با روش پیدا کردن استاد راهنمای مناسب سعی کنید استاد راهمایی 
پیدا کنید که بورس داشته باشه و بتونه بهتون کمک کنه


موفق باشید
4 هفته پیش

سلام
R.. M:
هجدهمین دوره جشنواره خوارزمی رتبه سوم رو کسب کردم و در سال ۹۶ از سمت وزارت علوم و وزارت اموزش و پرورش به عنوان پژوهشگر برتر ایران شناخته شدم و همچنین امسال هم پژوهشگربرتر ایران انتخاب شدم و دوگواهینامه ملی تجاری سازی محصولات دانش بنیان دارم و یک گواهینامه بین المللی تولیدات دانش بنیان محصولات روز کشاورزی وچند اختراع در زمینه پزشکی و دندان پزشکی و کشاورزی دارم وعضو بنیاد ملی نخبگان هستم و دیپلم تجربی دارم و ۱۸ سالمه
میتونم بورسیه بگیرم،کسی میتونه راهنماییم کنه
4 هفته پیش